Automaatter.dk er lukket ned pr. 6/12 2023

Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Volvo måtter: Automåtter-bilmåtter og Volvo bundmåtter

Vi leverer automåtter til stort set alle Volvo-modeller.

Vi kan tilbyde at skræddersy bilmåtter og måtter til ladrum og bagagerum i forskellige materialer, farver og kvaliteter, og kan endda brodere tekster på måtterne efter ønske. Derudover har vi et udvalg af standardprodukter indenfor bundmåtter til Volvo.

Avancen på nye Volvo-biler er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Volvo i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen. Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne.

Kig nærmere på udvalget af måtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere generelt om vores bilmåtter til Volvo eller om vores udvidede garantier. Du kan også kigge forbi Volvos hjemmeside med biler og autotilbehør.

Vi leverer måtter til Volvo S70, Volvo 142, Volvo S60, Volvo S70, Volvo S80, Volvo V40, Volvo V50, Volvo V70, Volvo XC70, Volvo XC90 med flere