Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Universal bundmåtter

Vi har et stort udvalg af universal-bundmåtter til bilen, der er af samme høje kvalitet som de skræddersyede bundmåtter. Forskellen er, at universalmåtterne masseproduceres i et begrænset antal varianter, og dermed bliver væsentlig billigere. Du kan dog stadig frit vælge både farver og materialer.

Med universal-bundmåtter får man naturligvis ikke den perfekte pasform som med de skræddersyede, men ud fra dine oplysninger om bilmodel i forbindelse med bestillingen, kan vi finde frem til de universalmåtter der passer bedst muligt til din bil.

Det er naturligvis ikke muligt at få specialtilvirket universalmåtterne med styling, brodering eller montering af befæstigelse - her må vi henvise til de skræddersyede bundmåtter. Universalmåtter leveres altid med kantsyninger der matcher den valgte måttefarve. Universalmåtter i nålefilt og velour leveres desuden med hæleplade - inkluderet i prisen. (Luksusvelour-bundmåtter er så slidstærke, at ingen hæleplade er nødvendig)

Visse steder sælges universal-bundmåtter til priser helt ned omkring 100 kroner. Vær blot opmærksom på, at sådanne bundmåtter normalt vil være meget tynde med tendens til krølning, og at de på ingen måde kan sammenlignes med vores bundmåtter, der materialemæssigt og forarbejdningsmæssigt er i en kvalitet som ellers kun kendes fra skræddersyede bundmåtter til en markedspris på 400-600 kr. eller mere.

LÆS MERE  

3 vare(r)

pr. side
Loading ...Load More ...