Hurtig levering 1-5 hverdage
Kundeservice Ring 8844 0208
Fri fragt ved køb over kr. 500,-

Udvidet garanti

Vores bilmåtter har været på markedet i over 30 år, så vi ved erfaringsmæssigt, at produktet er 110% i orden. Derfor nøjes vi ikke med at tilbyde dig den lovpligte reklamationsret for fabrikationsfejl og lign. Vi giver dig en række yderligere garantier:

Pasforms-garanti
Vi garanterer, at vores skræddersyede bundmåtter passer ned i bunden af din bil - som hånd i handske. Vi benytter os af bilfabrikkernes data, kombineret med mangeårig erfaring omkring syning af automåtter til de enkelte bilmærker. Hvis måtterne mod forventning ikke passer i din bil, finder vi en løsning. Vi ønsker kun tilfredse kunder.

Livsvarig gennemslidningsgaranti
Billige bilmåtter slides hurtigt, så det, der ved første øjekast ser billigt ud, kan i længden vise sig at være den dyreste løsning... Vi tilbyder naturligvis den almindelige lovpligtige reklamationsret på vores produkter, der dækker fabrikationsfejl og lign. Men en bilmåtte fra os er så kraftig, at vi derudover tilbyder 5 års garanti mod gennemslidning for alle typer, og livsvarig gennemslidningsgaranti for måtter i luksusvelour - det ser du ikke andre steder! Hvis du har købt et sæt måtter hos os, som efter en årrække er slidt igennem, sender du blot måtterne retur til os sammen, med den oprindelige købskvittering - så sender vi dig et splinternyt sæt måtter mage til - ganske gratis! 

Prisgaranti og kvalitetsgaranti
Vi leverer ganske enkelt Europas bedste kvalitet, til en konkurrencedygtig pris, og det er vi parate til at garantere. Finder du tilsvarende kvalitet (måttevægt) annonceret til lavere priser, indenfor en uge efter købet, sender du os blot en kopi af annonce, eller anden dokumentation, sammen med dit kontonummer - så refunderer vi differencen.