Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Toyota måtter: Automåtter-bilmåtter og Toyota bundmåtter

Vi leverer automåtter til stort set alle Toyota-modeller.

Vi kan tilbyde at skræddersy bilmåtter og måtter til ladrum og bagagerum i forskellige materialer, farver og kvaliteter, og kan endda brodere tekster på måtterne efter ønske. Derudover har vi et udvalg af standardprodukter indenfor bundmåtter til Toyota.

Avancen på nye Toyota-biler er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Toyota i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen.

Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne. Kig nærmere på udvalget af måtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere generelt om vores bilmåtter til Toyota eller om vores udvidede garantier. Du kan også kigge forbi Toyotas hjemmeside med biler og autotilbehør.

Vi leverer måtter til Toyota Avensis, Toyota Camry, Toyota Carina, Toyota Camry, Toyota Corolla, Toyota HiAce, Toyota IQ, Toyota Dyna, Toyota Paseo, Toyota Picnic, Toyota Previa, Toyota Prius, Toyota RAV4, Toyota Starlet, Toyota Supra, Toyota Yaris, med flere