Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Suzuki måtter: Automåtter-bilmåtter-bundmåtter

Vi leverer automåtter til stort set alle Suzuki-modellerne.

Vi kan tilbyde at skræddersy bilmåtter i forskellige materialer, farver og kvaliteter, og kan endda brodere tekster på måtterne efter ønske. Derudover har vi et udvalg af standardprodukter indenfor bundmåtter til Suzuki.

Avancen på nye Suzuki-biler er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Suzuki i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen.

Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne. Kig nærmere på udvalget af måtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere generelt om vores bilmåtter til Suzuki eller om vores udvidede garantier. Du kan også kigge forbi Suzukis hjemmeside med biler og autotilbehør.

Vi leverer måtter til Suzuki Alto, Suzuki Baleno, Suzuki Grand Vitara, Suzuki Ignis, Suzuki Jimmy, Suzuki Liana, Suzuki Samurai, Suzuki SJ, Suzuki Swift, Suzuki S cross, Suzuki Wagon R, med flere