Automaatter.dk er lukket ned pr. 6/12 2023

Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Styling af din bundmåtte

Bilstyling handler ikke kun om alufælge og udstødning - bundmåtterne har en vigtig betydning for det indtryk man får af bilen, når man kigger indenfor. Styling med et billigt sæt universal-automåtter imponerer selvfølgelig ikke bilstyling-folket. Det gør derimod et lækkert sæt skræddersyede måtter med perfekt pasform og aluminiums-hæleplade, evt. i en rap farve der passer godt til bilen, og med brodering af førernavn eller lign.

Sådanne bilmåtter er vi eksperter i at fremstille! Prisen for et sæt måtter er særdeles overkommelig i forhold til den relativt store bilstyling-effekt de har. Et komplet måttesæt med 4 måtter - skræddersyet til netop din bil - kan fås til priser fra omkring 5-600 kroner.

Prisen er vel at mærke inklusive farvede kantbånd og broderet tekst. Til den pris kan du med andre ord få et sæt måtter, som ingen andre har magen til!

LÆS MERE  

3 vare(r)

pr. side
 1. Farvede søm på bilmåtterne

  Farvede søm er en elegant, men samtidig iøjnefaldende måde at gøre måtterne mere spændende. Hele vejen rundt i kanten af måtten bruges der et farvet søm til at fæstne kanten.
  DKK 48
 2. Farvet kantsyning på automåtterne

  Dine måtter kan gøres mere spændende ved at vælge kantsyningen i en anden farve end selve måtten. Mange vælger en neutral praktisk måttefarve, kombineret med en farvet kantsyning, der f.eks. matcher bilens indtræk eller andre elementer.
  DKK 68
 3. Broderet tekst

  Vi kan brodere tekster på dine skræddersyede automåtter - op til 15 tegn - bogstaver og/eller tal. Du vælger frit din egen tekst, og kan derudover både vælge placering, skrifttype og farve. Vi broderer kun tekst - ikke logoer og andre grafiske elementer.
  DKK 189
Loading ...Load More ...