Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Seat måtter: Automåtter-bilmåtter og Seat bundmåtter

Vi leverer automåtter til stort set alle Seat-modeller.

Vi kan tilbyde at skræddersy bilmåtter og måtter til ladrum og bagagerum i forskellige materialer, farver og kvaliteter, og kan endda brodere tekster på måtterne efter ønske. Derudover har vi et udvalg af standardprodukter indenfor bundmåtter til Seat.

Avancen på nye Seat-biler er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Seat i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen.

Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne. Kig nærmere på udvalget af måtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere generelt om vores bilmåtter til Seat eller om vores udvidede garantier. Du kan også kigge forbi Seats hjemmeside med biler og autotilbehør.

Vi leverer måtter til Seat Alhambra, Seat Altea, Seat Arosa, Seat Cordoba, Seat Ibiza, Seat Leon, Seat Mii, Seat Merbella, Seat Ronda, Seat Toledo med flere