Automaatter.dk er lukket ned pr. 6/12 2023

Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Saab måtter: Automåtter-bilmåtter og Saab bundmåtter

Vi leverer automåtter til stort set alle Saab-modellerne.

Vi kan tilbyde at skræddersy bilmåtter i forskellige materialer, farver og kvaliteter, og kan endda brodere tekster på måtterne efter ønske. Derudover har vi et udvalg af standardprodukter indenfor bundmåtter til Saab.

Avancen på nye Saab-biler er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Saab i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen. Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne.

Kig nærmere på udvalget af måtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere generelt om vores bilmåtter til Saab eller om vores udvidede garantier på måtter til Saab. Du kan også kigge forbi Saabs hjemmeside med biler og autotilbehør.

Vi leverer måtter til Saab 900, Saab 9000, Saab 9000 CD,  Saab 9-3 Cabriolet, Saab 9-3 SportCombi, Saab 9-3 Sport Sedan, Saab 9-3 Sport Hatch, Saab 96, Saab 9-5, m.fl.