Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Renault måtter: Automåtter-bilmåtter-bundmåtter

Vi leverer automåtter til stort set alle Renault-modeller.

Vi kan tilbyde at skræddersy bilmåtter og måtter til ladrum og bagagerum i forskellige materialer, farver og kvaliteter, og kan endda brodere tekster på måtterne efter ønske. Derudover har vi et udvalg af standardprodukter indenfor bundmåtter til Renault.

Avancen på nye Renault-biler er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Renault i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen.

Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne. Kig nærmere på udvalget af måtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere generelt om vores bilmåtter til Renault eller om vores udvidede garantier. Du kan også kigge forbi Renaults hjemmeside med biler og autotilbehør.

Vi leverer måtter til Renault 19, Renault 25, Renault Clio, Renault Espace, Renault Kangoo, Renault Laguna, Renault Master, Renault Megane, Renault Modus, Renault Scenic, Renault Trafic, Renault Twingo, med flere