Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Peugeot måtter: Automåtter-bilmåtter og Peugeot bundmåtter

Vi leverer automåtter til stort set alle Peugeot-modeller.

Vi kan tilbyde at skræddersy bilmåtter og måtter til ladrum og bagagerum i forskellige materialer, farver og kvaliteter, og kan endda brodere tekster på måtterne efter ønske. Derudover har vi et udvalg af standardprodukter indenfor bundmåtter til Peugeot.

Avancen på nye Peugeot-biler er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din peugeot i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen.

Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne. Kig nærmere på udvalget af måtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere generelt om vores bilmåtter til Peugeot eller om vores udvidede garantier. Du kan også kigge forbi Peugeots hjemmeside med biler og autotilbehør.

Vi leverer måtter til Peugeot 106, Peugeot 205, Peugeot 206, Peugeot 305, Peugeot 306, Peugeot 307, Peugeot 309, Peugeot 405, Peugeot 406, Peugeot 407, Peugeot 505, Peugeot 605, Peugeot 607, Peugeot 806, Peugeot Boxer, Peugeot Expert, Peugeot Partner, med flere