Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Opel måtter: Automåtter-bilmåtter og Opel bundmåtter

Vi leverer automåtter til stort set alle Opel-modellerne.

Vi kan tilbyde at skræddersy bilmåtter i forskellige materialer, farver og kvaliteter, og kan endda brodere tekster på måtterne efter ønske. Derudover har vi et udvalg af standardprodukter indenfor bundmåtter til Opel.

Avancen på nye Opel-biler er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Opel i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen.

Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne. Kig nærmere på udvalget af måtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere generelt om vores bilmåtter til Opel eller om vores udvidede garantier. Du kan også kigge forbi Opels hjemmeside med biler og autotilbehør.

Vi leverer måtter til Opel Agila, Opel Adam, Opel Astra, Opel Combo, Opel Corsa, Opel Frontera, Opel Kadett, Opel Manta, Opel Meriva, Opel Omega, Opel Signum, Opel Tigra, Opel Vectra, Opel Vivaro, Opel Zafira, med flere