Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Nissan måtter: Automåtter-bilmåtter-bundmåtter

Vi leverer automåtter til stort set alle Nissan-modeller.

Vi kan tilbyde at skræddersy bilmåtter og måtter til ladrum og bagagerum i forskellige materialer, farver og kvaliteter, og kan endda brodere tekster på måtterne efter ønske. Derudover har vi et udvalg af standardprodukter indenfor bundmåtter til Nissan.

Avancen på nye Nissan-biler er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Nissan i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen.

Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne. Kig nærmere på udvalget af måtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere generelt om vores bilmåtter til Nissan eller om vores udvidede garantier. Du kan også kigge forbi Nissans hjemmeside med biler og autotilbehør.

Vi leverer måtter til Nissan Adlon Nissan Almera, Nissan Tino, Nissan Juke, Nissan Leaf, Nissan Maxima, Nissan Micra, Nissan Murano, Nissan Pathfinder, Nissan Patrol, Nissan Note, Nissan Primera, Nissan Serena, Nissan Silvia, Nissan Sunny, Nissan Quasqai, Nissan X-Trail, med flere