Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Ladrumsmåtte i nålefilt - skræddersyet til små varebiler

Ladrumsmåtte i skræddersyet nålefilt - til små varebiler, såsom stationcars på gule plader, MPV'er uden bagsæder eller lign.

Bemærk: De viste billeder er blot eksempler - de bundmåtter du får leveret, vil naturligvis være tilpasset netop din bil, og afspejle dine farvevalg mv.

Som udgangspunkt vil kantsyningen på dine bundmåtter være en neutral standardfarve, der passer til måtten - se produktbilledet. Kantsyning i standardfarve er inkluderet i prisen! Mod en mérpris, kan du imidlertid også vælge en anden farve til kantsyningen - og dermed gøre dine bundmåtter endnu mere individuelle og spændende. Til en Ferrari kan du f.eks. vælge sorte bundmåtter med en fræk rød kantsyning. Der er også mulighed for at få påsyet farvede kantbånd og få broderet tekster og meget andet. Alle disse styling-produkter kan du bestille sammen med dit skræddersyede måttesæt. Vi anbefaler, at du først færddiggør din bestilling af bundmåtter ved at udfylde skemaet nederst på denne side og trykke på købsknappen for at lægge måttesættet i "indkøbskurven". Derefter kan du se nærmere på stylingprodukter og tilbehør, og om ønsket tilføje disse til ordren før den endelige bestilling og betaling af dine bundmåtter.
Vi betaler fragten
på dette produkt
DKK 899
Bestil

* Påkrævede felter

DKK 899
-+
   Skræddersyet i Danmark
   Pasforms garanti
   Pris- og kvalitetsgaranti
   Levering 1-5 hverdage

Product was successfully added to your shopping cart.