Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Mitsubishi måtter: Automåtter-bilmåtter-bundmåtter

Vi leverer automåtter til stort set alle Mitsubishi-modeller.

Vi kan tilbyde at skræddersy bilmåtter og måtter til ladrum og bagagerum i forskellige materialer, farver og kvaliteter, og kan endda brodere tekster på måtterne efter ønske. Derudover har vi et udvalg af standardprodukter indenfor bundmåtter til Mitsubishi.

Avancen på nye Mitsubishi-biler er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Mitsubishi i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen.

Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne. Kig nærmere på udvalget af måtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere generelt om vores bilmåtter til Mitsubishi eller om vores udvidede garantier. Du kan også kigge forbi Mitsubishis hjemmeside med biler og autotilbehør.

Vi leverer måtter til Mitsubishi Carisma, Mitsubishi Colt, Mitsubishi Galant, Mitsubishi Grandis, Mitsubishi Lancer, Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Pajero, Mitsubishi Spacer Gear, Mitsubishi, med flere