Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Mercedes måtter: Automåtter-bilmåtter-bundmåtter

Vi leverer automåtter til Mercedes-modellerne.

Vi kan tilbyde at skræddersy bilmåtter i forskellige materialer, farver og kvaliteter, og kan endda brodere tekster på måtterne efter ønske. Derudover har vi et udvalg af standardprodukter indenfor bundmåtter til Mercedes.

Avancen på nye Mercedes-biler er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Mercedes i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen.

Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne. Kig nærmere på udvalget af måtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere generelt om vores bilmåtter til Mercedes eller om vores udvidede garantier. Du kan også kigge forbi Mercedes' hjemmeside med biler og autotilbehør.

Vi leverer måtter til Mercedes A-klasse, Mercedes C-klasse, Mercedes CLK, Mercedes CLS, Mercedes E-klasse, Mercedes M-klasse, Mercedes S-klasse, Mercedes SL, Mercedes Sprinter, Mercedes Vaneo, Mercedes Viano, Mercedes Vito, med flere