Automaatter.dk er lukket ned pr. 6/12 2023

Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Mazda måtter: Automåtter-bilmåtter og Mazda bundmåtter

Vi leverer automåtter til stort set alle Mazda-modeller.

Vi kan tilbyde at skræddersy bilmåtter og måtter til ladrum og bagagerum i forskellige materialer, farver og kvaliteter, og kan endda brodere tekster på måtterne efter ønske. Derudover har vi et udvalg af standardprodukter indenfor bundmåtter til Mazda.

Avancen på nye Mazda'er er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Mazda i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen.

Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne. Kig nærmere på udvalget af måtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere generelt om vores bilmåtter til Mazda eller om vores udvidede garantier. Du kan også kigge forbi Mazdas hjemmeside med biler og autotilbehør.

Vi leverer måtter til Mazda 121, Mazda 2, Mazda 3, Mazda 323, Mazda 323 bf, Mazda 6, Mazda 626, Mazda 929, Mazda Demio, Mazda MPV, Mazda MX-3, Mazda MX-5, Mazda Premacy, Mazda RX-7, Mazda RX-8, Mazda Xedos, med flere