Vi kan ikke nå at levere nye ordrer inden påske. Vi tager stadig imod ordrer, men bestillinger vil først blive behandlet efter påske. Vores kundeservice holder lukket hele påsken samt de tre dage op til.

Hurtig levering 1-5 hverdage
Kundeservice Ring 8844 0208
Fri fragt ved køb over kr. 500,-

Originale befæstigelsesbeslag (til ét sæt måtter)

Vi anbefaler at du får monteret originale befæstigelsesbeslag i dine måtter, hvis bilen er forberedt til dette fra fabrikken. Du kan checke det ved at se, om bilen har skruer, beslag eller lign. i bunden, som er beregnet til at fastgøre måtterne. Som udgangspunkt er vores måtter tunge og kraftige, og ligger som sådan godt og sikkert, men ekstra befæstigelse giver dobbelt sikkerhed.

Hvis bilen IKKE, fra fabrikken, er forberedt med befæstigelsesbeslag, bør du i stedet bestille universale befæstigelsesclips. Bestil montering af originalbeslag - så checker vi op med fabrikanten af din bilmodel, skaffer den rigtige type befæstigelsesbeslag og udstanser huller med den korrekte størrelse og placering. Afslutningsvis monterer vi beslagene, så de er klar til brug! Oplys gerne i hvilke måtter der skal beslag i, hvor mange beslag, placering på måtten og om det er runde eller ovale beslag. Bemærk: De viste billeder er blot eksempler. Beslagene i de måtter du har bestilt, kan have anderledes udseende og placering.
DKK 89,95
-+
   Skræddersyet i Danmark
   Pasforms garanti
   Pris- og kvalitetsgaranti
   Levering 1-5 hverdage

Product was successfully added to your shopping cart.