Automaatter.dk er lukket ned pr. 6/12 2023

Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Lastbilmåtter i velour - sæt med to skræddersyede måtter

Et sæt skræddersyede lastbil-måtter i velour, bestående af to måtter. Ud fra dine oplysninger om mærke og årgang, skræddersyr vi måtterne, så de har perfekt pasform til din lastbil.

Bemærk: De viste billeder er blot eksempler - de bundmåtter du får leveret, vil naturligvis være tilpasset netop din lastbil, og afspejle dine farvevalg mv.

Som udgangspunkt vil kantsyningen på dine bundmåtter være en neutral standardfarve, der passer til måtten - se billedet vil venstre. Kantsyning i standardfarve er inkluderet i prisen! Mod en mérpris, kan du imidlertid også vælge en anden farve til kantsyningen - og dermed gøre dine bundmåtter endnu mere individuelle og spændende. Til en Ferrari kan du f.eks. vælge sorte bundmåtter med en fræk rød kantsyning. Der er også mulighed for at få påsyet farvede kantbånd og få broderet tekster og meget andet. Alle disse styling-produkter kan du bestille sammen med dit skræddersyede måttesæt. Vi anbefaler, at du først færddiggør din bestilling af bundmåtter ved at udfylde skemaet nederst på denne side og trykke på købsknappen for at lægge måttesættet i "indkøbskurven". Derefter kan du se nærmere på stylingprodukter og tilbehør, og om ønsket tilføje disse til ordren før den endelige bestilling og betaling af dine bundmåtter.
Vi betaler fragten
på dette produkt
DKK 609
Bestil

* Påkrævede felter

DKK 609
-+
   Skræddersyet i Danmark
   Pasforms garanti
   Pris- og kvalitetsgaranti
   Levering 1-5 hverdage

Product was successfully added to your shopping cart.