Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Lastbilmåtter i gummi - sæt med 2 skrædderskårne måtter

En elegant løsning, når der er risiko for moderate mængder af mudder og snavs på fodtøjet. Gummimåtterne kan bruges i lastbilen permanent, eller som et supplement, der blot lægges ind over de almindelige måtter når der er behov for det. Gummimåtterne rengøres på sekunder ved at skylle eller spule efter behov. Gummimåtter kan også monteres med originale måttelåse eller universalclips efter ønske.

Et sæt skræddersskårne lastbilmåtter i blødt dørkmønstret gummi, bestående af to måtter. Ud fra dine oplysninger om mærke og årgang, skærer vi måtterne ud, så de har perfekt pasform til din lastbil.

De viste billeder er blot eksempler - de måtter du får leveret, vil naturligvis være tilpasset netop din lastbil.

Vær opmærksom på, at der IKKE er tale om såkaldte "bundbakker", som ofte ligger stive og uformelige. Derimod bruger vi rigtig tæppegummi til vores automåtter - en 4 mm tyk blød gummi med dørkmønster, som smyger sig han ad gulvet i perfekt pasform. Gummien er tung og abslout skridsikker på begge sider, og egner sig fortrinligt til formålet. Bemærk venligst at måtterne skæres ud i perfekt pasform, og derfor ikke har nogen kant til opdæmning mod større mængder vand.
Vi betaler fragten
på dette produkt
DKK 980
Bestil

* Påkrævede felter

DKK 980
-+
   Skræddersyet i Danmark
   Pasforms garanti
   Pris- og kvalitetsgaranti
   Levering 1-5 hverdage

Product was successfully added to your shopping cart.