Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Lada måtter: Automåtter-bilmåtter-bundmåtter

Vi er ikke lagerførende i automåtter til Lada.

Vi kan i stedet tilbyde at skræddersy bilmåtter, til din Lada, i forskellige materialer, farver og kvaliteter, og kan endda brodere tekster på måtterne efter ønske, hvis du kan sende os, enten de originale måtter, eller en tegning af disse  på et tykt stykke pap, i fuld størrelse, uden merpris. Tag fat i os, på vores online chat og vi guider dig gerne videre i bestillingen af disse.

Avancen på nye Lada-biler er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Lada i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen.

Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne. Kig nærmere på udvalget af automåtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere om bilmåtter eller om vores udvidede garantier på bilmåtter. Du kan også kigge forbi Lada-hjemmeside med biler og autotilbehør