Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Jeep måtter: Automåtter-bilmåtter-bundmåtter

Vi er ikke lagerførende i automåtter til Jeep.

Vi kan i stedet tilbyde at skræddersy bilmåtter, til din Jeep, i forskellige materialer, farver og kvaliteter, og kan endda brodere tekster på måtterne efter ønske, hvis du kan sende os, enten de originale måtter, eller en tegning af disse  på et tykt stykke pap, i fuld størrelse, uden merpris. Tag fat i os, på vores online chat og vi guider dig gerne videre i bestillingen af disse.

Avancen på nye Jeeps er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Jeep i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen.

Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne. Kig nærmere på udvalget af måtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere generelt om vores Jeep-bilmåtter eller om vores udvidede garantier. Du kan også kigge forbi Jeeps hjemmeside med biler og autotilbehør.