Automaatter.dk er lukket ned pr. 6/12 2023

Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Hyundai måtter: Automåtter-bilmåtter-bundmåtter

Vi leverer automåtter til stort set alle Hyundai-modellerne.

Vi kan tilbyde at skræddersy bilmåtter i forskellige materialer, farver og kvaliteter, og kan endda brodere tekster på måtterne efter ønske. Derudover har vi et udvalg af standardprodukter indenfor bundmåtter til Hyundai.

Avancen på nye Hyundai-biler er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Hyundai i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen.

Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne. Kig nærmere på udvalget af måtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere generelt om vores bilmåtter til Hyundai eller om vores udvidede garantier. Du kan også kigge forbi Hyundais hjemmeside med biler og autotilbehør.

Vi leverer måtter til Hyundai Accent, Hyundai Atos, Hyundai Coupe, Hyundai Elantra, Hyundai H1, Hyundai Getz, Hyundai Matrix, Hyundai I10, Hyundai I30, Hyundai Sonata, Hyundai Terracan, Hyundai Trajet, Hyundai Tucson, med flere