Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Ladrumsmåtte i gummi - skrædderskåret til små varebiler

En elegant løsning, når der skal fragtes snavsede genstande eller når man ønsker at undgå, at varerne glider rundt i bagagerummet. Gummimåtterne kan bruges i bilen permanent, eller som et supplement, der blot lægges ind over den almindelige bagagerumsmåtte når der er behov for det. Gummimåtten rengøres på sekunder ved at skylle eller spule efter behov. Gummimåtter kan også monteres med originale måttelåse eller universalclips efter ønske.

Ladrumsmåtte, skrædderskåret i blødt gummi med dørkmønster. Til små varebiler, såsom stationcars på gule plader, MPV'er uden bagsæder og lign. Ud fra dine oplysninger om bilmærke og årgang skærer vi ladrumsmåtten ud, så den har perfekt pasform til din bil.

De viste billeder er blot eksempler - den måtte du får leveret, vil naturligvis være tilpasset netop din bil.

Vær opmærksom på, at der IKKE er tale om en stiv og uformelig såkaldt "bundbakke". Derimod bruger vi rigtig tæppegummi til bagagerumsmåtten - en 4 mm tyk blød gummi med dørkmønster, som smyger sig han ad gulvet i perfekt pasform. Gummien er tung og abslout skridsikker på begge sider, og egner sig fortrinligt til bagagerumsmåtte. Varerne står sikkert fast, og glider ikke rundt i bagagerummet!
Vi betaler fragten
på dette produkt
DKK 2.499
Bestil

* Påkrævede felter

DKK 2.499
-+
   Skræddersyet i Danmark
   Pasforms garanti
   Pris- og kvalitetsgaranti
   Levering 1-5 hverdage

Product was successfully added to your shopping cart.