Automaatter.dk er lukket ned pr. 6/12 2023

Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Citroen måtter: Automåtter-bilmåtter og Citroen bundmåtter

Hos Automaatter.dk er vi leveringsdygtige i automåtter til stort set alle bilmodeller fra Citroën.

Vi kan tilbyde at skræddersy bilmåtter og måtter til bagagerum og ladrum i forskellige farver, materialer og kvaliteter. Derudover tilbyder vi montering af originalbeslag, brodering af tekst, farvede kantsyninger og meget andet. Se også udvalget af standard-bundmåtter til Citroën.

Avancen på nye Citroën-biler er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Citroën i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen.

Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne

Se udvalget af måtte-produkter i menuen til venstre. Eller start evt. med at læse mere generelt om vores automåtter til Citroën eller om de særlige måtte-garantier. Eller besøg Citroëns egen hjemmeside med biltilbehør og bilmodeller.

Vi leverer måtter til Citroen 2CV, Citroen AX, Citroen Berlingo, Citroen BX, Citroen C2, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5, Citroen C8, Citroen Jumper, Citroen Jumpy, Citroen Saxo, Citroen Visa, Citroen Xantia, Citroen Xsara, Citroen Picasso, Citroen ZX, med flere.