Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Chrysler måtter: Automåtter-bilmåtter-bundmåtter

Få automåtter til stort set alle Chrysler-modellerne hos os.

Vi kan tilbyde at skræddersy måtterne i forskellige kvaliteter og farver, og kan endda brodere tekst på måtterne efter ønske. Derudover har vi et udvalg af standardprodukter indenfor bundmåtter til Chrysler.

Avancen på nye Chrysler-biler er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Chrysler i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen.

Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne. Kig nærmere på udvalget af måtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere generelt om vores bilmåtter til Chrysler eller om vores udvidede garantier. Du kan også se Chrysler hjemmeside med biler og tilbehør.

Vi leverer måtter til Chrysler 300C, Chrysler 300M, Chrysler Crossfire, Chrysler Grand Voyager, Chrysler Le Baron, Chrysler Neon, Chrysler PT Cruiser, Chrysler Saratoga, Chrysler Stratus, Chrysler Viper, Chrysler Vision, Chrysler Voyager med flere