Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Chevrolet måtter: Automåtter-bilmåtter-bundmåtter

Hos os kan du få automåtter til de fleste Chevrolet-modeller.

Vi kan tilbyde at skræddersy bundmåtter og måtter til ladrum og bagagerum i forskellige materialer, farver og kvaliteter. Der er også mulighed for at få broderet tekster og påsyet effektbånd med mere. Derudover har vi et udvalg af standard bundmåtter til Chevrolet.

Avancen på nye Chevrolet-biler er begrænset, så derfor sælges de ofte med importerede masseproducerede bundmåtter i en meget tynd kvalitet med tendens til krøllede hjørner og hurtig gennemslidning. Både af hensyn til sikkerhed og komfort bør din Chevrolet i stedet udstyres med tykke og solide måtter, der ligger sikkert og stabilt, og medvirker til at dæmpe støjen i kabinen.

Vi syer måtterne i Danmark, og bruger kun de bedste materialer til bilmåtterne. Kig nærmere på udvalget af måtter i menuen til venstre, eller start med at læse mere generelt om vores bilmåtter til Chevrolet eller om vores udvidede garantier. Du kan også kigge forbi Chevrolets hjemmeside med biler og autotilbehør.

Vi leverer måtter til Chevrolet Avero, Chevrolet Astro, Chevrolet Evanda, Chevrolet Camaro, Chevrolet Captiva, Chevrolet Cruze, Chevrolet Kalos, Chevrolet Lacetti, Chevrolet Matiz, Chevrolet Nubira, t med flere