Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Bilpleje produkter

Når bilen trænger til en kærlig hånd, har Automaatter.dk et godt udvalg af bilpleje produkter af høj kvalitet.

LÆS MERE  

10 vare(r)

pr. side
 1. PROX Lak Regenerator

  Renser, polerer og forsegler i en arbejdsgang.PROX Lak Regenerator er et af markedets mest effektive lakplejeprodukter. Den er meget let at arbejde med og i én arbejdsgang både renser, polerer og forsegler du lakken, gelcoaten, vinduesrammer i plastik og meget mere.
  DKK 228
 2. Prox vask og lakpleje

  PROX beskytter lak, krom, plast, vinyl, glas, vinduer på bil, motorcykel, båd og campingvogn inklusiv forteltets vinduer. Kan ”tørvaske” selv større mængder snavs af uden at ridse takket være den unikke kemiske PROX–formel, der indkapsler snavspartikler og løfter dem effektivt væk fra lakken.
  DKK 120
 3. Prox Alurens

  PROX ALU-FÆLGRENS er den effektive og hurtige løsning til rengøring og vedligeholdelse af dine alufælge. Den kaldes populært "oxidløsneren", fordi den ikke kun fjerner vejsnavs og bremsestøv, men også opløser den fastsiddende oxid på fælgens overflade.
  DKK 235
 4. PowerUp Diesel Injector

  PowerUp Diesel Injector er et effetktivt additiv, som renser og vedligeholder brændstofpumpe, indsprøjtningsdyser i dieselmotorer.
  DKK 50
 5. PowerUp Oil Additive

  Med PowerUp Oil Additive i din motorolie får du en oliefilm, der har mindst 3-5 gange så høj slidstyrke, som i din normalt foretrukne olie!
  DKK 119
 6. PowerUp Benzin Injector

  Effektiv vedligeholdelse og beskyttelse af brændstofsystemet PowerUp Benzin Injector rengør og vedligeholder effektivt indsprøjtningssystem og kaburator. Sod og belægninger, som forårsager ujævn og urolig motorgang opløses og fjernes og nye dannelser forebygges.
  DKK 50
 7. Polersvamp

  Polersvamp der fungerer perfekt sammen med vores Prox-lak produkter
  DKK 25
 8. PowerUp STX-Smørremiddel

  PowerUp STX-Smørremiddel smører effektivt maskiner, værktøj, kæder, låse, gangjern og andre bevægelige mekaniske detaljer, hvor man har brug for en stærk og langtidsholdbar smøring.
  DKK 99,50
 9. Proximal Voksshampoo

  Nok en af markedets absolut bedste shampoos med voks - og så til en helt utrolig pris! Økonomisk i brug og biologisk nedbrydelig. Endnu et godt PROX produkt.
  DKK 99,50
 10. PowerUp RTX-Rustløsnere

  POWER UP RTX er et effektivt universalmiddel mod rust og korrosion til maskiner, motorer, værktøj, kæder, låse, husholdningsmaskiner, haveredskaber, cykler, knallerter og fiskeudstyr m.m.
  DKK 99,50
Loading ...Load More ...