Hurtig levering 1-7 hverdage
Info info@automaatter.dk
Fri fragt over kr. 500,-

Handelsbetingelser

 1. Levering
  Hos Automaatter.dk bestræber vi os på at producere og afsende varen indenfor 8 hverdage, under normale omstændigheder. Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet. Leveringsgebyr svarer nogenlunde til de faktiske omkostninger - priser fra 39 kroner, afhængig af vægt.


  Betaling
  Du kan betale med:
   

  • VISA/Dankort
  • EuroCard
  • MasterCard
  • Visa Electron
  • Bankoverførsel (se vilkår andetsteds)
  Reklamationsret og garanti
  Automaatter.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Automaatter.dk, indenfor rimelig tid. Derudover giver vi 1 års gennemslidningsgaranti på alle måtter. (se detaljerede garantibestemmelser andetsteds).


  Reklamation og varereturnering
  Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

  Automaatter.dk
  Sønderbyvej 33
  6731 Tjæreborg
  Email: info@automaatter.dk

  Kontakt os venligst ved varereturnering. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse, eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondence mv.


  Refusion
  I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der evt. ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Automaatter.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform. 


  Fortrydelsesret
  Der er 14 dages returret på almindelige hyldevarer, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto, indenfor 5 hverdage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Der er som udgangspunkt ikke returret på varer der er taget i brug, samt varer som fremstilles specielt på bestilling. Ordrer på specialfremstillede varer kan dog fortrydes helt frem til produktionsstart, hvorefter ordren er bindende. For yderligere information henvises til: www.forbrug.dk/Raad-og-rettigheder/Ehandel/Fortrydelsesret-og-levering-ved-ehandel


  Oplysning om klagemuligheder
  En klage over en vare, eller tjenesteydelse, købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes, ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@automaatter.dk.


  Forudbetaling via bankoverførsel
  Det samlede beløb fremgår af ordrebekræftelsen, som vises på skærmen efter endt ordreafgivelse og som fremsendes i kopi, til den oplyste emailadresse. Overfør venligst beløbet til vores bankkonto i Spar Nord, reg.nr. 9244 kontonr. 4578337593 - husk at mærke indbetalingen med ordrenummer og evt. navn. Bemærk, at aftalen om købet er indgået ved ordreafgivelsen fra dig og bekræftelsen fra os. Vi igangsætter relativt hurtigt produktionen af din ordre (normalt inden din betaling registreres), og du kan således ikke afbestille ved at undlade at indbetale beløbet! Jvf. købeloven er din ordre bindende når produktionen er igangsat. Det er derfor meget vigtigt at du reagerer med det samme, hvis du fortryder din bestilling.


  Yderligere forbehold og vilkår
  Website: Automaatter.dk kan ikke garantere, at websitet til enhver tid er fejlfrit og i drift. Der tages forbehold for trykfejl. Viste farver på skærmen kan afvige fra farveindtrykket på de faktiske produkter. Billeder og illustrationer er eksempler, og kan afvige fra de aktuelle varer.

  Ekspreslevering: Der tages forbehold for nedbrud af maskiner og lign. Såfremt måtterne er sat i produktion, er ordren bindende, også selvom produktionstiden i sådanne tilfælde bliver længere end 24 timer. I givet fald leveres måtterne hurtigst muligt, og prisdifferencen mellem ekspres- og alm. levering krediteres. Ekspreslevering kræver 24 fulde hverdags-arbejdstimer. Bestilling umiddelbart op til en weekend/helligdag, vil give et afbræk i produktionen, der først kan færdiggøres næstfølgende hverdag.

  Pakketransport og levering: Der tages forbehold for leveringsforsinkelser hos den valgte pakketransportør, samt for forsinkelser i produktionen, som følger af maskinnedbrud eller andre ekstraordinære situationer.

  Produktion: Selv om din ordre i første omgang bekræftes, tager vi forbehold for at det senere i produktionen kan vise sig, at der kan være særlige forhold der skal afklares med dig før igangsætning, eller at det nødvendige mønster ikke umiddelbart kan skaffes til den specifikke bilmodel. Sådanne problemstillinger kan i sagens natur forlænge produktionstiden.
   
  Gennemslidningsgaranti: Garantien følger køber og træder i kraft ved indsendelse af det berørte måttesæt, sammen med kopi af købskvittering eller ordrebekræftelse. Garantien gælder det specifikke måttesæt/model og den specifikke køber, og kan ikke overdrages til andre.