På grund af stor travlhed kan der være længere leveringstid på bestilte produkter

Hurtig levering 1-5 hverdage
Kundeservice Ring 8844 0208
Fri fragt ved køb over kr. 500,-

Aqua+ automåtter - sæt med 4 skræddersyede måtter

Et komplet sæt med fire skræddersyede Aqua+ bundmåtter i luksusvelour. Ud fra dine oplysninger om bilmærke og årgang skræddersyr vi dine bundmåtter, så de har perfekt pasform til bilen.

Aqua+ er ganske enkelt den bedste måttetype på markedet. Udført i en kvalitet som vi ikke har oplevet nogen anden producent levere! Som udgangspunkt vil kantsyningen på dine bundmåtter være en neutral standardfarve, der passer til måtten - se produktbilledet. Kantsyning i standardfarve er inkluderet i prisen! Mod en mérpris, kan du imidlertid også vælge en anden farve til kantsyningen - og dermed gøre dine bundmåtter endnu mere individuelle og spændende. Til en Ferrari kan du f.eks. vælge sorte bundmåtter med en fræk rød kantsyning. Der er også mulighed for at få påsyet farvede kantbånd og få broderet tekster og meget andet.

Alle disse styling-produkter kan du bestille sammen med dit skræddersyede måttesæt. Vi anbefaler, at du først færddiggør din bestilling af bundmåtter ved at udfylde skemaet til højre på denne side og trykke på købsknappen for at lægge måttesættet i "indkøbskurven". Derefter kan du se nærmere på stylingprodukter og tilbehør, og om ønsket tilføje disse til ordren før den endelige bestilling og betaling af dine bundmåtter.

Vi betaler fragten
på dette produkt
DKK 799
Bestil

* Påkrævede felter

DKK 799
-+
   Skræddersyet i Danmark
   Pasforms garanti
   Pris- og kvalitetsgaranti
   Levering 1-5 hverdage

Product was successfully added to your shopping cart.