Hurtig levering 1-5 hverdage
Kundeservice Ring 8844 0208
Fri fragt ved køb over kr. 500,-

Aqua+ automåtter - sæt med 2 skræddersyede måtter

Et sæt skræddersyede Aqua+ bundmåtter i luksusvelour, med måtter til de to forreste siddepladser. Ud fra dine oplysninger om bilmærke og årgang skræddersyr vi dine bundmåtter, så de har perfekt pasform til bilen.

Aqua+ er ganske enkelt den bedste måttetype på markedet. Udført i en kvalitet som vi ikke har oplevet nogen anden producent levere! Som udgangspunkt vil kantsyningen på dine bundmåtter være en neutral standardfarve, der passer til måtten - se billedet herover. Kantsyning i standardfarve er inkluderet i prisen! Mod en mérpris, kan du imidlertid også vælge en anden farve til kantsyningen - og dermed gøre dine bundmåtter endnu mere individuelle og spændende. Til en Ferrari kan du f.eks. vælge sorte bundmåtter med en fræk rød kantsyning.

Der er også mulighed for at få påsyet farvede kantbånd og få broderet tekster og meget andet. Alle disse styling-produkter kan du bestille sammen med dit skræddersyede måttesæt. Vi anbefaler, at du først færddiggør din bestilling af bundmåtter ved at udfylde skemaet nederst på denne side og trykke på købsknappen for at lægge måttesættet i "indkøbskurven". Derefter kan du se nærmere på stylingprodukter og tilbehør, og om ønsket tilføje disse til ordren før den endelige bestilling og betaling af dine bundmåtter.

Bemærk: De viste billeder er blot eksempler - de bundmåtter du får leveret, vil naturligvis være tilpasset netop din bil.

Vi betaler fragten
på dette produkt
DKK 699
Bestil

* Påkrævede felter

DKK 699
-+
   Skræddersyet i Danmark
   Pasforms garanti
   Pris- og kvalitetsgaranti
   Levering 1-5 hverdage

Product was successfully added to your shopping cart.