Hurtig levering 1-5 hverdage
Kundeservice Ring 8844 0208
Fri fragt ved køb over kr. 500,-

Aqua+ bundmåtter

Aqua+ bilmåtter er vores nyeste og revolutionerende bundmåtter, i en kvalitet der er endnu bedre end vore kendte luksusvelour bundmåtter. Bundmåtterne får deres navn, Aqua+, fra den unikke nye beklædning der er bag på måtterne. En blanding af plastik og gummi som sikrer at der ikke sker gennemtræning af vand igennem måtterne. 

Det gør Aqua+ måtterne helt enestående i forhold til andre bundmåtter på markedet. Foran er måtterne udført i vores bedste velourkvalitet og har vores unikke pasforms- og gennemslidnings garanti.

LÆS MERE  

3 vare(r)

pr. side
 1. Aqua+ automåtter - sæt med 4 skræddersyede måtter

  Et komplet sæt med fire skræddersyede Aqua+ bundmåtter i luksusvelour. Ud fra oplysninger om bil og årgang skræddersyr vi dine bundmåtter, så de har perfekt pasform til bilen.
  Håndlavet i Danmark
  Pasforms garanti
  Pris- og kvalitetsgaranti
  DKK 799
 2. Aqua+ automåtter - sæt med 2 skræddersyede måtter

  Et sæt skræddersyede Aqua+ bundmåtter i luksusvelour, med måtter til de to forreste siddepladser. Ud fra dine oplysninger om bilmærke og årgang skræddersyr vi dine bundmåtter, så de har perfekt pasform.
  Håndlavet i Danmark
  Pasforms garanti
  Pris- og kvalitetsgaranti
  DKK 699
 3. Aqua+ bagagerumsmåtte - skræddersyet til personbiler

  Bagagerumsmåtte i skræddersyet nålefilt - til almindelige personbiler, MPV'er og stationscars, der bruges til persontransport.
  Håndlavet i Danmark
  Pasforms garanti
  Pris- og kvalitetsgaranti
  DKK 875
Loading ...Load More ...